Hé Food Lover! Welkom bij ons platform. Sluit je aan, want er is veel te behalen en beleven bij Interim Food Professionals.

Over jou, de denker die doet
Als interim food professional weet jij als geen ander waar je goed in bent, waar jouw sterke punten liggen en waarmee jij jezelf onderscheid van andere professionals. Je weet ook als geen ander hoe de wereld van eten en drinken in elkaar steekt. De trends en ontwikkelingen volg je op de voet. Ook weet jij hoe je de business draaiende moet houden en hoe je vraagstukken op het gebied van eten en drinken binnen bedrijven en organistaties oplost. Of je nu zelfstandig bent of in loondienst, net van school komt, een paar jaar ervaring hebt of alles al gezien hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Waarom aansluiten bij Interim Food Professionals?
Door je aan te sluiten bij ons platform ga je, samen met de andere professionals, veel gave en inspirerende momenten beleven. Exclusief voor onze professionals organiseren wij namelijk ieder kwartaal een interessante kennissessie, op verschillende en inspirerende locaties. Dé plek om andere professionals te ontmoeten, ervaringen te delen en kennis uit te wisselen. En, ga met ons mee op trendtour: Onze trendtours staan altijd in het teken van de laatste trends en ontwikkelingen. Hét moment om inspiratie op te doen. Maar bovenal sluit jij je aan bij hét netwerk waarin je wordt verbonden aan de leukste en meest uitdagende opdracht, die écht bij jou past. Want onze opdrachtgevers weten ons steeds vaker te vinden voor de leukste, tijdelijke opdrachten in de wereld van eten en drinken.

Meld je via de onderstaande button aan bij ons platform. Aanmelden is vrijblijvend! 

Aansluiten als professional

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0