Wij zijn Interim Food Professionals: Een interim-managementbureau met een enorme voorliefde voor de organisatie van eten en drinken binnen grote bedrijven en instellingen. Hoe wij vormgeven aan deze liefde, wat wij te bieden hebben en wie wij zijn vind je allemaal op deze pagina. Laten we kennismaken!

Wij zijn food lovers
De wereld van eten en drinken is constant in beweging. Het is dynamisch, spannend en veeleisend. Daar houden wij van. En daarom specialiseren we bij Interim Food Professionals in de wereld van eten en drinken binnen de foodservice. Hier ligt ons hart.

Wij weten hoe belangrijk het is om goede food professionals aan het werk te hebben in jouw organisatie. Of het nu je bedrijfskantine, patiënt- en bezoekerskeuken, koffiecorner of andere horecagelegenheden betreft: het moet goed voor elkaar zijn. Daarvoor heb je precies de juiste expertise én gekwalificeerd personeel nodig. En laat ‘m daar nu vaak de crux in zitten.

Daarom hebben wij het onafhankelijke Interim Food Professionals-platform opgericht: om vakidioten om ons heen te verzamelen die net zo gepassioneerd zijn over de foodwereld als wij én die graag bij bijzondere organisaties aan de slag willen. Inmiddels hebben we een groot netwerk boordevol met de beste vakmensen en blijft onze kennis van de markt alleen maar groeien. Zo maken wij elke dag weer de beste interim én vaste dienst matches.

Wij zijn persoonlijk en onafhankelijk
Persoonlijk contact, onafhankelijkheid en nazorg: dit zijn kernwaarden voor ons. Wij koppelen onze opdrachtgevers en food professionals aan vaste contactpersonen, zodat we iedereen door en door kennen. Dit stelt ons in staat om matches te maken die voorbijgaan aan het cv: wij koppelen op basis van kennis, ervaring, instelling en aansluiting bij de sfeer in een bedrijf.

Geen van de food professionals die aan ons is verbonden, is bij ons in dienst. Zo garanderen wij dat we nooit matches maken op basis van beschikbaarheid. Maar altijd enkel en alleen op basis van de kwaliteiten van een food professional.

En is de match eenmaal gemaakt? Dan blijven wij nauw verbonden met onze opdrachtgevers en met onze food professionals. Want wij vinden het belangrijk om gedurende de hele opdracht de ondersteuning te bieden die beide partijen nodig hebben.

Wij zijn duurzaam
De afgelopen jaren is het vuur hoog opgelaaid rondom de impact van de foodwereld op het milieu. Niet alleen ingrediënten, maar juist ook de organisatie heeft een klimaatimpact. Want hoe verwerk je afval? Uit welke materialen bestaat je horecagelegenheid? Draait je keuken op gas? Op welke temperaturen kook je? Is je organisatie circulair? Samen met onze food professionals buigen we ons over dit soort vraagstukken.

Niet alleen blijven we op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op dit gebied, we gaan ook altijd voor duurzame relaties. Zowel met onze opdrachtgevers als met de food professionals. Wij bouwen aan sterke, vruchtbare connecties die het verschil gaan maken. Zo realiseren wij een duurzame toekomst en duurzame samenwerkingen. For the love of food.

Pieter van de Graaf
06-25066315

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0