Wij zijn Interim Food Professionals!

Wij zijn liefhebbers en denkers die doen
De markt waar wordt gegeten en gedronken. Wie houdt er niet van? Wij in ieder geval wel! Met onze ruime ervaring in de horeca- en catering wereld en onze liefde voor het vak, kennen wij deze markt als geen ander. Als echte fijnproever weet jij, net als wij, wat het drijft om te werken in deze dynamische wereld waar het bruist van ambitie en energie. Maar degene die deze markt ook kent, weet dat er ontzettend hard gewerkt wordt. Want in onze markt komt de echte passie en toewijding voor het vak naar boven. Het is hollen, maar zelden stilstaan. Wij weten als geen ander hoe het er aan toe gaat in deze dynamische wereld die zich constant ontwikkelt en doorgaat. Dat is wat onze opdrachtgevers dag in dag uit merken. Gepassioneerde mensen die pas weekend gaan vieren wanneer er voor onze opdrachtgevers de beste match is gemaakt.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop
Wij staan voor persoonlijk contact. Zowel met onze opdrachtgevers als de food professionals die bij ons platform zijn aangesloten. Wij zijn geen arbeidsbemiddelingsbureau die hard wegrent nadat we de match hebben gemaakt: We tonen een hoge mate van betrokkenheid bij de professionals die we bemiddelen. Zowel tijdens het maken van de match als gedurende de opdracht. Maar ook met u als opdrachtgever houden wij tijdens de opdracht nauw contact. Want wij vinden het belangrijk om gedurende de hele opdracht er voor te zorgen dat de ondersteuning die u krijgt ook de ondersteuning is die u nodig heeft.

Wij gaan voor duurzaam
De markt van eten en drinken heeft veel impact op het milieu. En juist deze markt kan het verschil maken voor een duurzamere wereld. En daarom gaat ook Interim Food Professionals voor duurzaamheid. Dit vormt de basis van al ons handelen. Maar duurzaamheid is ook de basis voor de relaties die wij aangaan, zowel met onze opdrachtgevers als met de food professionals. Wij vinden het namelijk belangrijk om te bouwen, te investeren, en te behouden van sterke, en vruchtbare samenwerkingen. Alleen pas dan realiseren wij de kwaliteit die wij u willen leveren.

Lees hier onze Brand Stroy

Carlijn profielfoto

Carlijn Teunissen
Business Development Manager

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0