Waarom kiezen voor ons?

Wie zijn wij?
Interim Food Professionals is hét platform waarbij de beste food professionals uit de markt zijn aangesloten. Onze opdrachtgevers hebben behoefte aan tijdelijke ondersteuning op het gebied van eten en drinken. Waarom? De uitdaging waar zij voor staan, vraagt om tijd, kennis en kunde. Zaken waar u als opdrachtgever niet altijd over beschikt. Dan is het fijn om te weten dat er een platform bestaat die toegang heeft tot die professionals die deze ondersteuning kunnen bieden. Immers, wij kennen de markt en de professionals die hierop actief zijn als geen ander. Daarom zijn wij in staat om goed en snel voor u de juiste match te maken. Zo zorgt Interim Food Professionals ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Onafhankelijk en kundig
De professionals die bij ons platform zijn aangesloten zijn niet bij ons in dienst. Op die manier kunnen wij maximale onafhankelijkheid garanderen. Immers, wij koppelen u niet aan een professional die toevallig tijd heeft. Nee, op basis van onze kennis en kunde doorgronden wij uw vraag naar ondersteuning en maken wij de beste verbinding. Wij hebben niet alleen kennis van de markt en de bedrijven en organisaties die daarop actief zijn, wij kennen ook onze food professionals door en door. Door onze ruime ervaring en de capaciteit om gemakkelijk verbindingen te maken, zijn wij in staat de beste match tot stand te brengen.

Onze meerwaarde
Wij doen meer dan alleen de bemiddeling tussen opdrachtgever en food professional: Want wij leveren niet alleen u als onze opdrachtgever meerwaarde, wij dragen ook bij aan de kennis, kunde en de continue ontwikkeling van de food professionals die bij ons platform zijn aangesloten. De markt van eten en drinken verandert continue en de trends en ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is van groot belang dat de professionals die u ondersteunen in uw bedrijfsprocessen hiervan op de hoogte zijn. Daarom organiseren wij voor hen onder andere kennissessies en trendtours en ondersteunen wij hen in hun persoonlijke groei.

Extra
Interim Food Professionals heeft ook een eigen businessclub. Bij deze businessclub is een grote groep bedrijven aangesloten die actief is in de wereld van eten en drinken. Ook nemen zij actief deel aan ons platform en zorgen er met hun kennis voor dat onze food professionals op de hoogte zijn van de laatste ins en outs van de markt. Op deze manier, in combinatie met de kennissessies en trendtours, kunnen wij u garanderen dat de food professionals die u ondersteunen ook daadwerkelijk over de juiste competenties en vaardigheden beschikken. 

Werving & Selectie
Naast Interim Management, ondersteunen wij onze opdrachtgevers ook met de werving en selectie van vaste functies. Wij kunnen de opdrachtgever ontzorgen door de recruitment voor onze rekening te nemen.
Klik hier voor meer informatie. 

Wij verbinden u aan de beste professional

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0