In de wereld van eten en drinken zijn samenwerking en innovatie cruciaal. En hoe bereik je die samenwerking? Door de Business Club van Interim Food Professionals, natuurlijk. Daarin komen bedrijven uit de foodservice en onze food professionals samen om elkaar te inspireren, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en om te netwerken.

Hoe werkt het?
Als zzp’er in de foodwereld werk je voor lange periodes aan dezelfde opdracht. Daardoor wordt het steeds uitdagender om de connectie te houden met collega’s en de trends en ontwikkelingen in de markt te volgen. Als eenpitter ligt het al snel op de loer om afgesneden te raken van de rest van het vakgebied.

Wij hebben daar een oplossing voor. Want als jij je als food professionals aansluit bij Interim Food Professionals word je automatisch onderdeel van onze Business Club. Hiermee krijg je toegang tot inspiratie- en kennisevents waarbij je andere food professionals ontmoet en marktbepalende bedrijven bezoekt die affiniteit hebben met voedsel. Ineens zit je weer in de loop.

Type bedrijven
Bij onze Business Club zijn bedrijven uit uiteenlopende vakgebieden aangesloten: van koffieleverancier tot interieurmaker, van grootkeukeninrichter tot een leverancier van lekker verantwoord snoepen. Zo krijgt iedereen uit allerlei verschillende branches wat mee. 

Voordelen bedrijven
Wat levert de Business Club van Interim Food Professionals op voor de aangesloten bedrijven? Een ingang in het netwerk van de food professionals en dus een kans op mooie leads. Om de beurt bezoeken onze food professionals namelijk een van de Business Club-bedrijven waar ze de nieuwste innovaties, producten en diensten gepresenteerd krijgen. Dat is elke keer weer een uitgelezen kans om veelbetekenende contacten te leggen.

In het kort: wat biedt onze Business Club?

  • Kennisevents: meetings met andere food professionals
  • Inspiratie-events: prikkelende ontmoetingen tussen food professionals en bedrijven
  • Exclusieve events voor bedrijven die zijn aangesloten bij onze Business Club
  • Een unieke kans om toegang tot elkaars netwerk te krijgen

Lid worden als bedrijf?
Heeft jouw bedrijf affiniteit met de foodwereld en wil je je graag aansluiten bij onze Business Club? Neem dan contact op met Pieter van de Graaf.

Maak kennis met onze leden...

Pieter van de Graaf
Mobiel 06-25066315

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0