Wat maakt het platform van Interim Food Professionals zo sterk? Dat is onze eigen Business Club! Een club met bedrijven die een onderscheidende plaats innemen in de wereld van eten en drinken, ieder binnen hun eigen specialisme. Van koffieleverancier tot keukeninrichter en van designer tot startup op het gebied van duurzame voeding. Zij hebben de kennis en zetten de trends binnen de wereld van eten en drinken. 

Why?
Waarom de business club? Naast verbinden willen wij ook inspireren en kennis delen! Want de wereld van eten en drinken is continu in beweging. Voor de professionals is het van belang om op de hoogte te blijven van de snel opvolgende trends, ontwikkelingen en innovaties in de markt. Voor de bedrijven is het van belang om inzicht te krijgen in de behoefte van de markt. Samen met de business club brengen we dit samen!

Hier wil jij als innovatief bedrijf toch ook bij zijn?!

Word lid van onze business club, innoveer met ons mee en verbind je met de professionals!
Wil jij ook de business partner zijn en alle food professionals één van jouw locaties laten bezoeken? Neem dan gauw contact op met Carlijn Teunissen van Interim Food Professionals, en bouw mee aan dit unieke verbindingsplatform. 

How?
Samen met de leden van de business club organiseren wij meerdere malen per jaar inspirerende kennissessies en trendtours. Dit doen wij onder andere op de locaties van onze leden. Hét moment voor de leden om het podium te pakken en te laten zien welke onderscheidende positie zij innemen in de markt! Tevens het moment voor de professionals om kennis op te doen, kennis die zij meenemen in hun opdrachten. En natuurlijk voor iedereen het moment om te netwerken!

Een club voor en door de leden
De leden van de business club zijn innovatieve en vooraanstaande bedrijven die samen met ons willen inspireren en co-creëren. De business club gaat dan ook niet alleen maar om sales en is niet eenzijdig. Het gaat om kennis delen. Zo vullen wij elkaar aan en maken elkaar sterker. 

Tijdens onze events delen de leden van de business club niet alleen hun kennis met de professionals. De leden vinden elkaar ook naast de evenementen, om van elkaar te leren én te co-creëren. Onze leden gaan van start ups tot grotere corporaties. Dit vult elkaar goed aan, want van elkaar leren wij. Samen kom je verder!

Het is daarom een club voor leden en door leden.

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0