jul-2021

Onze opdrachtgevers zijn volop in ontwikkeling en wij zijn trots dat wij hier aan bijdragen door te verbinden met de beste food professionals!

Onze opdrachtgevers zijn volop in ontwikkeling en wij zijn trots dat wij hier aan kunnen bijdragen.

Compass Group, één van de grotere cateraars van Nederland, helpen wij al een tijdje met het invullen van meerdere interim rollen binnen hun organisatie. Zo worden door onze professionals gave food concepten doorontwikkeld en opgestart 🎨. Ook op gebied van marketing & communicatie én digitale oplossingen en grafisch design 👨🏼‍💻 wordt volop gebouwd aan projecten en herstructurering van de organisatie door specialisten uit ons platform. En vergeet niet de flexibele schil van de tender & sales specialisten die door ons wordt ingericht 📝 .

De twee food specialisten en toppers uit ons platform Merel en Iris versterken het creatieve en innovatieve team van Compass Group. Samen werken zij aan super gave projecten en concepten.

Iris als Conceptdeveloper: 

"Een maand geleden werd ik door Carlijn Teunissen van Interim Food Professionals gebeld of ik een duurzame conceptontwikkelingsklus wilde doen!

Nog geen twee weken later begon ik bij team Concept Ontwikkeling & Innovatie van Compass om samen bedrijfcatering concepten te creëren met meerwaarde voor mens en milieu! Een match waar ik blij van word!"

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0