Tour Facilitair media foto pagina IFP

aug-2021

Hét wielerevenement voor en door de facilitaire markt. Op 6 oktober 2021 klinkt het startschot. Interim Food Professionals organiseert deze jaars editie, samen met de organisatie en partners van Business Vitality.

Hij staat gepland: de 5e editie van de Tour Facilitair. Het wielerevenement dat voor veel facilitair professionals niet meer is weg te denken van de kalender.
Op woensdag 6 oktober 2021 stapt facilitair Nederland weer op de fiets. 

Tour Facilitair is er voor en door de facilitaire markt. Opdrachtgevers, leveranciers en adviseurs: elke professional uit de facilitaire wereld is welkom. Bij Tour Facilitair komen sportieve prestaties, een goede sfeer en zakelijk ontmoeten optimaal samen. Een bewezen evenement met in 2019 maar liefst 175 deelnemers.

Tour Facilitair wordt al sinds 2016 georganiseerd door The Food Office, samen met haar vaste partners Albron, HEYDAY Facility Management en Vepa the furniture factory. Zij hebben zich niet voor niets verbonden aan het evenement. Zij geloven dat gezonde mensen – en dus gezonde medewerkers – zorgen voor gezonde bedrijven. En dus uiteindelijk een gezond Nederland.

Interim Food Professionals is dit jaar ook aangesloten bij de organisatie! Carlijn neemt met veel plezier de organisatie van het event voor haar rekening. 
"Vanuit mijn passie voor hospitality en mijn kracht om te verbinden wil ik mensen samen brengen door leuke dingen te organiseren. Wat is nou een betere verbinder dan sport? Met enthousiasme treed ik op 6 oktober op als host en juich toe tijdens het peloton. We gaan er een top dag van maken!"

De toertocht en route
De start- en finish van de vijfde editie van deze toertocht vindt plaats bij SKO in Oldenzaal, één van de Vepa-dealers. Een streek die wij met Tour Facilitair voor de eerste keer bezoeken. De tussenstop vindt plaats bij het Erve Asito stadion in Almelo. Deze locatie wordt beschikbaar gesteld door Asito, een zusje van HEYDAY Facility Management.
Tour Facilitair staat volledig in het teken van de fiets. Er wordt die middag ongeveer 80 kilometer gefietst. Het eerste deel van de route fietsen we in peloton en in een rustig tempo. Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor. Dit eerste deel biedt je alle mogelijkheid om kennis te maken met andere deelnemers en om even bij te praten. Het tweede deel van de tocht is bepijld en rijden de deelnemers op hun eigen tempo. Je maakt dit deel van de tocht zo zwaar als je zelf wilt.

Het programma
Het programma is even aantrekkelijk als doelgericht: we genieten eerst van een overheerlijke lunch, stappen dan op de fiets voor onze tocht en sluiten de dag af met een borrel: de ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Niemand gaat met een lege maag naar huis!
Het programma (onder voorbehoud):

  • 12.00 – 13.00 uur – Welkom met een overheerlijke lunch
  • 13.00 – 13.15 uur – Welkomstwoord en fotomoment
  • 13.15 uur – Het vertrek voor het eerste deel van de route
  • 14.45 – 15.15 uur – Tussenstop
  • 15.15 uur – Vertrek voor het tweede deel van de route
  • 17.00 – 19.00 uur – Informeel napraten tijdens de gezellige borrel

Goed doel
Een deel van de bijdragen gaat naar het goede doel: in 2021 doneren wij aan CliniClowns.

Deelnemen?
Ben je professional in de facilitaire markt en wil je graag meedoen? Laat het ons weten. Stuur even een mailtje naar carlijn@interimfoodprofessionals.com, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0