323cade0-0c40-4a2d-8fd3-15e921bff75e

4 nov 2021

Eindelijk was het moment daar...🎉 Onze Food Safari in dierenpark ARTIS! Het was een fantastische middag vol inspiratie, waarin alles van Interim Food Professionals écht samenkwam!

Deze Food Safari organiseerden wij samen met onze business partners DID interieurmakers en Metos NL! Wij waren te gast bij Vermaat, de food(print)-partner van ARTIS | Natura Artis Magistra. Na een prachtig ontvangst in De Hazelaar namen Hendrik Franken en Frank Smedeman ons tijdens een interessante rondleiding mee langs de food-outlets, met inspirerende verhalen over de foodconcepten🥙 en samenwerkingen voor de verduurzaming🌱 van het Stadpark van Amsterdam. Bovendien inspireerden ook Abel Hemmelder van ARTIS samen met Merijn de chef👨‍🍳 van de Serre, een volledig vegan restaurant, ons met hun woorden over de visie van ARTIS, "de liefde voor de natuur" en de duurzame circulaire projecten in samenwerking met Vermaat. Met kers🍒 op de taart een heerlijke proeverij van zijn zelfgemaakte gerechten!

Kortom, het was een onwijs geslaagde middag vol inspiratie en kennis delen, waarbij verbinden centraal stond!

Wij willen iedereen bedanken voor hun deelname en bijdrage aan dit fantastische evenement! In het bijzonder danken🙏 wij Sabine Dirks en Hans Dirks van DID Interieurmakers, Ingrid Soeterboek en Jos Sauer van Metos en Laura De Jong, Shelley Knegt en de sprekers Hendrik Franken en Frank Smedeman van Vermaat!

Interim Food Professionals is hét platform dat opdrachtgevers, business partners en food professionals met elkaar verbindt🤝. Wij brengen opdrachtgevers samen met de beste food professionals voor hun organisatie. Dit doen wij onder andere door het organiseren van evenementen samen met de leden van de Business Club, waarin wij kennis delen met de food professionals van het platform. Deze evenementen worden geïnitieerd door Interim Food Professionals, maar stellen het podium beschikbaar voor de business partners zodat hun innovaties in het spotlicht✨ worden gezet!

Word ook partner van de Business Club en deel jouw kennis met de food professionals die zijn aangesloten bij het platform. Neem contact op met Carlijn Teunissen - 0614729809

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0