Tekenig Metos - voorstel spoelkeuken A. Fokkerstraat

jul-2021

Het ontwikkelen van een innovatief keukenconcept en het op maat maken van de tekeningen tot het totale projectmanagement en inrichting van de keuken. Metos weet als geen ander dat de keuken dé centrale plek is van een onderneming en hoe deze moet aansluiten bij het horecaconcept en de cultuur van het bedrijf.

Al bijna 100 jaar draait bij Metos alles om professionele keukens. Door te voorzien in totaaloplossingen, losse producten en een eigen service en onderhoud afdeling. Metos verzorgt alle installaties van zowel de losse apparatuur als het totale keukenconcept. Onder andere in samenwerking met ons andere trose business partner DID interieurmakers maakt Metos de meest inspirerende een oogverblindende restaurant-, cafés- en bar concepten waar!

Bruisende horecaretail concepten met versbereidingskeukens bij supermarktketen Jumbo vraagt om een andere inrichting en routing dan de keuken van een revalidatiecentrum, waar cliënten hun rust vinden om te herstellen. Maar ook het tuincafé van een tuincentrum vraagt om andere apparatuur dan een 5-sterrenkeuken bij Hotel Jakarta in Amsterdam. 

Als ons nieuwste lid van de business club laten wij ons meenemen in het keukenproject van A tot Z. Slimme oplossingen in de opstelling van de keuken tot het waarmaken van innovatieve en vooruitstrevende verskeuken belevingen. Conceptontwikkelaren en techneuten, foodies en geeks die dol zijn op de nieuwste ontwikkelingen: laat je inspireren en meenemen door een van de marktleiders van grootkeukens!

We gaan het allemaal beleven én aanschouwen tijdens een van de volgende kennisevents waar Metos het podium pakt! 

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0