CS Maas 04-scaled

MAAS neemt ons mee, als inspirerend lid, in alles over duurzaamheid, circulariteit en IMPACT op continue vernieuwing in de koffiemarkt!

Duurzaamheid, Kwaliteit & Gezondheid. Als voorloper op duurzaamheid gelooft MAAS er in dat mensen meer uit het leven halen als ze goed eten en drinken. Dit doen zij door hun diverse IMPACT programma's in de waardeketen van koffie & thee, op sociaal return door onder andere een exclusieve samenwerking met het bedrijf Heilige boontjes. En door de ecologische footprint te minimaliseren. 

Net als wij gaat MAAS voor duurzame samenwerkingen. Onder andere in hun samenwerking met Health Food Wall is MAAS initiator van het innovatieve foodconcept op kantoor The Treat. Wij zijn ongelofelijk trots dat MAAS zich heeft aangesloten om samen met de andere leden en de food professionals impact te maken. Een partij waar we onwijs gave kennissessies, trendtours en inspiratiesessies mee gaan organiseren!

Peter van Griensven - Manager Strategic Key Accounts van MAAS: 
“MAAS sluit zich aan bij de business club van Interim Foodprofessionals om de verbinding en kennis tussen de partners te versterken. Een betere verbinding zorgt voor een sterker partnership en een vruchtbare samenwerking waarin kennis en ervaringen gedeeld worden. We kijken ernaar uit om gezamenlijk leuke en inspirerende evenementen te organiseren waar de bedrijven elkaar kunnen inspireren. “

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0