Sjabloon verjaardagskaart 1

sep-2021

Wauw! Interim Food Professionals bestaat inmiddels een jaar! Daarom blikken we terug op wat we allemaal hebben gedaan en hebben bereikt.

Een jaar geleden kwam Interim Food Professionals in de markt als hét verbindingsplatform tussen opdrachtgever en food professional. Dit platform is inmiddels enorm gegroeid, waarbij meer dan 150 food professionals zich hebben aangesloten. Ons netwerk breidt dus uit, maar tegelijkertijd blijven we investeren in persoonlijk contact. Het is juist leuk om alle food professionals die zich aansluiten bij het platform persoonlijk te spreken en te leren kennen. Bovendien stelt dit ons in staat om de perfecte match tussen opdrachtgever en professional te maken.

Wat hebben wij in een jaar gerealiseerd? In totaal hebben wij 15 interim opdrachten vervuld binnen de foodbranche🥙, maar ook aan de kant van bijvoorbeeld de overheid. Hierbij gaat het om opdrachten zoals conceptontwikkeling, marketing, contractmanagement, gebiedsontwikkeling en ga zo maar door. Hierdoor heeft Interim Food Professionals leuke samenwerkingen mogen opzetten en hebben we onwijs veel leuke mensen mogen ontmoeten en leren kennen.

Naast onze successen wat betreft de verbinding tussen opdrachtgevers en food professionals hebben we ook een succesvolle Business Club opgericht. Inmiddels zijn 5 bedrijven, die een onderscheidende plaats innemen in de wereld van eten en drinken☕, lid van deze club. Samen met deze leden organiseren we meerdere malen per jaar interessante evenementen, zoals kennissessies. Daar wil je bij zijn, toch?🤔

Tot slot heeft Interim Food Professionals zich ook ingezet op het gebied van werving en selectie🤝 Zo nemen wij de recruitment van opdrachtgevers voor onze rekening.

Al met al is onze ambitie om dé food verbinder binnen de markt te zijn!💪 En geloof ons, daar wil je bij zijn...

Wil jij ook meer verbinding met de foodbranche? Of wil je over Interim Food Professionals te weten komen? Neem contact met ons op!

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0