FOTOLI~1

Met een grote SMILE op ons gezicht zijn wij nog steeds aan het nagenieten van dit geslaagde event: De Kennis Club van Interim Food Professionals is nu een feit én naar onze mening een groot succes!

Interim Food Professionals bedankt alle food professionals voor de waardevolle en enthousiaste deelname aan dit evenement. Samen hebben wij dit tot een inspirerende sessie gemaakt waar verbinden en kennisdelen volledig tot zijn recht is gekomen. In het speciaal danken wij Freddy Potters & Miriam Bouwens van Food2Smile voor de inspirerende invulling en feestelijke medeorganisatie. We weten nu allemaal waar we onze gezonde snacks en snoep vandaan kunnen halen, bij Food2Smile! Ook een speciale dank aan Suzan Tuinier van Nutrimedia voor een inspirerende, leerzame en bevlogen presentatie over onbewust beïnvloeden van snackgedrag. Wanneer je meer inhoudelijk wil weten of wil sparren over gezonde voeding, communicatie en onbewust beïnvloeden, weet Suzan dan te vinden via Nutrimedia!

Miriam Bouwens over de kennissessie:
“Het was fijn een presentatie over ons mooie merk te mogen geven aan mensen uit de branche die, elk op hun eigen individuele manier, bewogen met voeding bezig zijn. Daarnaast was het boeiend om te mogen luisteren naar Suzan over hoe we mensen nou zover krijgen dat ze gezonder gedrag ook inderdaad gaan ‘leven’. In het afsluitende petit comité kun je nieuwe mensen ontmoeten. De verhalen van anderen horen, inspireert altijd. laat maar komen die volgende keer, ik zal er weer bij zijn.”

Lees hier hoe Food2Smile terugkijkt op de Kennis Club én trots lid is van onze business club! 

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0