nieuws pagina website IFP

Onderdompelen in de wereld van gezond snacken en snoepen. En de psychologie achter NUDGING.

Interim Food Professionals organiseert de allereerste editie van de Kennis Club voor de food professionals! Normaal gesproken hadden wij dit heel graag in levende lijve willen doen, op één van de locaties van de leden van de Business Club. Dat dit er nog even niet inzit weerhoudt ons niet, want wij willen verbinden en wij willen kennisdelen! En dat gaan wij doen tijdens onze Kennis Club op donderdag 22 april.

Tijdens deze Kennis Club gaan wij ons samen met Food2Smile onderdompelen in de wereld van gezond snacken en snoepen. En hoe stimuleer je dit binnen de werk- en leeromgeving? Wij nemen je mee in de psychologie achter nudging, en hoe je dit inzet bij jouw opdrachtgever!

Miriam Bouwens (Founder van Food2Smile) en Suzan Tuinier (Voedingsdeskundige en Communicatieadviseur - Nutrimedia) zijn onze sprekers en nemen ons mee in hun verhaal en expertise. Uiteraard is er ook genoeg ruimte om te netwerken. Kortom, wij gaan er een inspirerende en leuke online middag van maken waar verbinden en kennisdelen centraal staat!

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0