De 6e editie heeft plaatsgevonden doe je mee met de 7e ?

Gepland op 7 juni 2023. Fiets je mee op de zevende editie van
TOUR FACILITAIR?

Het fantastische netwerkevent waar alle facilitaire professionals bij aanwezig zijn, een mooie en sportieve prestatie ieder jaar weer met dit jaar de 6e editie!

Tijdens de zesde editie in Breda 2022 fietste er rond de 250 professionals uit het facilitaire werkveld mee. Hét moment om vakgenoten te leren kennen en je netwerk uit te breiden. Het was niet alleen een hele gezellige en zinvolle dag; je draagt ook bij aan de vitaliteit van jouw collega’s relaties en je steunt CliniClowns!

80 kilometer met als startpunt Breda prachtige route met een tussenstop bij Villa Pardoes, - wie kent het niet? - van de Efteling! Deze locatie werd ter beschikking gesteld door onze nieuwe partner Vitam. 

Netwerken combineren met een prachtige tocht door een mooi deel van ons land.  
De route werd dit jaar georganiseerd door onze partner HEYDAY  het mooie Brabantse landschap!

Klim op je fiets en kom ook naar ons volgende fietsevent via deze link!

Wij bedanken al onze partners Tijdens Tour Facilitair 2022 stonden locaties van onze partners Vepa en Vitam in de spotlight en de route werd verzorgd door Heyday. De start en finish werd verzorgd door Be by Bèta (Bèta Stoelen) in Breda, een zusterbedrijf van onze partner Vepa binnen de Fair Furniture Group. De tussenstop was bij Villa Pardoes, bij - wie kent het niet? - de Efteling! Deze locatie wordt ter beschikking gesteld door onze nieuwe partner Vitam. 

6LfSv64ZAAAAAPVhdUMSgDAAnKASRYrI9V-vQeE0